Om SP

Om SP audio teknik

Hej, når du er nået helt herind, er det sikkert fordi du gerne vil vide lidt mere om hvem du betror dit dyrebare grej til.  Mit navn er Søren Petersen, og jeg driver reparationsværkstedet SP audio teknik. Min faglige baggrund er en uddannelse som elektroniktekniker af den gode årgang 1990, fra før alting blev digitalt.

Fra barnsben har jeg altid ”rodet” med elektronik, da jeg er vokset op i en familie som drev en produktionsvirksomhed i elektronikbranchen. Min første lille forstærker byggede jeg som 12 årig. Som 15 årig byggede jeg min første klasse A hi-fi forstærker, og hver måned slugte jeg råt seneste udgivelse af hi-fi bladet ”High Fidelity”,  mens jeg lyttede til Van Halen, Kate Bush, Sneakers og Bruce Springsteen på min Rega pladespiller. Jeg fik aldrig selv råd til det dyre grej, så jeg måtte bygge selv. Det er blevet til adskillige forstærkere og højttalere gennem tiden. Både til hi-fi brug, og til mit virke som musiker.

Senere har jeg gennem 25 år kørt land og rige rundt som keyboardspiller i bandet  ”Rocket In my Pocket”, og derved fået indgående kendskab til musikergrej, lydteknik og ikke mindst guitarforstærkere.

Siden 2011 har jeg drevet SP audio teknik og servicerer i dag kunder fra hele Danmark.